Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by whitelisting our website.

Florjeta ka nevoj për ndihmën tonë

Njoftim:
Qytetarë të nderuar të Komunës së Vitisë dhe në veçanti të fshatit Tërpezë.

Advertisement

Me rastin e aksidentit që ndodhi të Enjten në mëngjes (03.12.2020), ku në këtë aksident të rënd kemi pasur edhe viktima edhe persona me lëndime të rënda. Një nga ky rast aksidenti është edhe Florjeta Ajeti, 20 vjeçarja nga fshati Tërpezë.

Advertisement

Florjeta për momentin është duke u trajtuar në “Spitalin e Prishtinës”.
Kësaj motre i nevojitet ndihma e jonë. Kemi nevojë që të kontribuojmë financiarisht (me para-të holla) kush ka mundësi.
Ju falenderojm për çdo ndihmë që ofroni.

Advertisement

Adresa e dërgimit të ndihmave: Market “Argjendi”-Tërpezë.
Numri Kontaktues: 044-667-570.
#Shperndaje!

Advertisement
Advertisement