Connect with us

Ballina

Këta janë anëtarët e rinj të Bordit të Drejtorëve të KEK-ut

Published

on

Qeveria e Kosovës ka zgjedhur sot edhe bordin e Koorporatës Energjetike të Kosovës.

Me vendim të qeverisë, Rrezarta Pllana është zgjedhur kryesuese e këtij bordi.

Anëtarë janë zgjedhur Bezart Halilaj, Merita Kasapolli dhe Arbror Pula.

Vlen të theksohet se gjatë mbledhjes së sotme të qeverisë, janë zgjedhur edhe anëtarët e Bordit të Trepçës, Postës së Kosovës dhe Infrakosit. 

Continue Reading
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com