Connect with us

Ballina

Kjo ministri në Qeverinë Kurti 2, do jetë në ‘pushim’ 4 vite

Published

on

Instituti EPIK ka vazhduar traditën e de-konstruktimit të programeve të qeverive nga gjuha abstrakte dhe teknike e tyre në infografikat e qarta, të matshme dhe të kuptueshme për publikun e gjerë.

Sipas institutit, programi identifikon dy prioritetet afatshkurtëra (menaxhimin pandemisë COVID-19 dhe rimëkëmbja ekonomike) dhe dy prioritetet afatmesme (lufta kundër korrupsionit dhe reformat ekonomike).

Me qëllim të monitorimit më të lehtë dhe rritjes së llogaridhënies ata kanë përgatitur edhe ndarjen e detyrave që burojnë nga Programi i Qeverisë sipas mandatit të secilit ministër.

Sipas publikimit, ministria me më së shumti detyra është Ministria e Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, me gjithsej 38 masat, ndërsa ministria që nuk ka parapa asnjë detyrë konkret është Ministria për Kthim dhe Komunitete.

Continue Reading
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com