Connect with us

Ballina

LAJMI I FUNDIT: Policia e Kosovës suspendon zyrtarin policor

Published

on

Policia e Kosovës, pas pranimit të informacioneve lidhur me shkrimet e publikuara në rrjete sociale nga zyrtari policor Safet Sajo Civovic me detyrë në pikën kufitare “Kullë”, ka ndërmarr veprimet e menjëhershme duke e suspenduar.

IndeksOnline ka raportuar se si polici nga komuniteti boshnjak, Safet Sajo Civovic përmes një statusi ka nxitur urrejtje si dhe të njejtën kohë ka bërë propagandë.Suspendimi i tij është mbështetur në Udhëzimit Administrativ Nr.04/19, për shkeljet, masat dhe procedurat disiplinore në Policinë e Kosovës.


LAJM I FUNDIT
Pas masës së suspendimit Policia e Kosovës, sipas detyrës zyrtare ka njoftuar Inspektoratin Policor dhe Prokurorinë kompetente, të cilët janë duke e intervistuar zyrtarin policor, për të vazhduar me procedura të mëtejme.

Continue Reading
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com