Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by whitelisting our website.

LDK-ja dënohet me 2 mijë euro nga inspeksioni në Prishtinë për shkelje të masave anti-Covid

LDK-ja dënohet me 2 mijë euro nga inspeksioni në Prishtinë për shkelje të masave anti-Covidmytopnews.ch

Advertisement

LAJME

Lidhja Demokratike e Kosovës është dënuar sot me 2 mijë euro nga Drejtoria e Inspeksionit në Prishtinë, pasi që ka shkelur masat antiCOVID në një tubim të mbajtur në kryeqytet.

Advertisement

Kështu shkruan në shqiptimin e gjobës.

Advertisement

Ndërkaq, drejtori i Inspeksionit në komunën e Prishtinës, Adonis Tahiri ka shkruar se askush nuk është mbi ligjin.

Advertisement

“Shkeljet sanksionohen në bazë të Ligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës – neni 25, paragrafi 1. Iu bëjmë thirrjeve subjekteve politike që të respektojnë ligjet dhe vendimet që vet i kanë votuar”, ka shkruar Tahiri.

Advertisement

Postimi i plotë

Advertisement

Askush mbi ligjin!
Zbatimi masave për parandalimin e shpërndarjes së virusit, është i domosdoshëm. Shkeljet sanksionohen në bazë të Ligjit për parandalimin dhe luftimin e pandemisë COVID-19 në territorin e Republikës së Kosovës – neni 25, paragrafi 1.
Iu bëjmë thirrjeve subjekteve politike që të respektojnë ligjet dhe vendimet që vet i kanë votuar. Në të kundërtën, gjobat iu shkojnë në zyrat qendrore të partive, për secilin tubim në Prishtinë.

Advertisement