Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by whitelisting our website.

Portali prestigjoz STOP Online, detaje rrethë themelimit të sajë!

Portali “STOP Online” u themelua në maj të vitit 2014. Transmetimin e filloi që nga 20 maj i vitit 2014! STOP Online është lider medial në Kosovë e më gjerë!

Advertisement

Portali STOP Online është një ndër portalet me te sigurta dhe te shpejta pa anuar në sfera te ndryshme të ngjarjeve në Kosovë, rajon dhe Botë.

Advertisement

STOP Online gjithmonë do të mbetë afër jush!

Advertisement
Advertisement