Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by whitelisting our website.

Ramush Haradinaj ia jep edhe një ‘goditje’ Fatmir Limajt në Malishevë

Ramush Haradinaj ia jep edhe një ‘goditje’ Fatmir Limajt në Malishevëmytopnews.ch

Advertisement

LAJME

Pasi ia mori Haxhi Shalën, Ramush Haradinaj ia ka dhënë edhe një goditje Fatmir Limajt. Përmes një postimi në facebook, Haradinaj ka njoftuar se ish anëtarja e Nismës Socialdemokrate të Kosovës, Shukrije Bytyqi i është bashkuar AAK-së.

Advertisement

“Nga sot familjes sonë të përbashkët politike, iu bashkua edhe ish-deputetja e Kuvendit të Republikës së Kosovës, znj. Shukrije Bytyqi. Ajo ka përfunduar Master në Shkencat Natyrore dhe do të jetë pjesë e listës së AAK-së për zgjedhjet e parakohshme, me propozim të degës së Aleancës në Malishevë. Znj. Shukrije, mirë se erdhe në Aleancë!”, ka shkruar Ramush Haradinaj.

Advertisement

Advertisement
Advertisement