Connect with us

Ballina

Sot do të mbahet Seanca plenare e Kuvendit

Published

on

Sot do të mbahet Seanca plenare e Kuvendit.

Rendi i ditës

1. Deklarimet jashtë rendit të ditës,

2. Pyetjet parlamentare, 

3. Interpelancë me ministrin e Ministrisë së Financave, Punës dhe Transfereve, z. Hekuran Murati në lidhje me “Uljen e shtesave të pensionistëve, stafit shëndetësor dhe institucioneve të sigurisë”,

4. Shqyrtimi Propozim-vendimit për ndryshimin dhe plotësimin e Vendimit nr. 08-V-006, dt. 02.04.2021 formimin e komisioneve parlamentare,

5. Zgjedhja e pesë (5) zëvendësve të Avokatit të Popullit.

Continue Reading
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com