Connect with us

Ballina

Tomë Gashi tregon një prej mënyrave se si do të zbulohet kush ka pasuri të pajustifikueshme

Published

on

Avokati Tomë Gashi, i ftuar në emisionin A23, tregon një prej mënyrave se si do të zbulohet kush ka pasuri të pajustifikueshme.

Gashi tha se, ”Nese ka dikush disproporcion teper të madhë në mese të hyrave (rrogave) dhe të ardhurave të tjera që merr në përpjestimin me pasurin që e ka, atëher ai thjeshtë duhet që ta justfikoj se si e ka kriju dhe nese e justfikon e bajtë me shëndet dhe e tijë është.

Dhe nese nuk e justifikon atëher e kalon përmes procedurave që epilogu më i rëndë mundë  të jetë konfisikimi”.

Ja deklarata e Gashit:

Continue Reading
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com