Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by whitelisting our website.

Vendimi për diasporën, Albulena Haxhiu reagon ndaj KQZ-së: Vendim absurd dhe i paligjshëm

Vendimi për diasporën, Albulena Haxhiu reagon ndaj KQZ-së: Vendim absurd dhe i paligjshëmmytopnews.ch

Advertisement

LAJME

Ish ministrja Albulena Haxhiu, ka thënë se KQZ, në vend se të inkurajojnë mërgatën për regjistrim për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit, duke ua lehtësuar procedurat, ata bëjnë të kundërtën.

Advertisement

Përmes një postimi në Facebook, ajo ka thënë se ata po ua shtojnë kriteret jokushtetuese dhe të paligjshme, përcjell Bota sot.

Advertisement

Haxhiu ka thënë se e drejta e votës është e pacenueshme ajo nuk mund të pamundësohet vetëm sepse dikush “nuk e ka hapur telefonin” dhe ky vendim është absurd dhe i paligjshëm.

Advertisement

Postimi i saj i plotë:

Advertisement

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, në vend se të inkurajojnë mërgatën për regjistrim për të votuar në zgjedhjet e 14 shkurtit, duke ua lehtësuar procedurat, ata bëjnë të kundërtën!

Advertisement

Ua shtojnë kriteret jokushtetuese dhe të paligjshme!

Advertisement

E drejta e votës është e pacenueshme ajo nuk mund të pamundësohet vetëm sepse dikush “nuk e ka hapur telefonin”!

Ky vendim është sa absurd aq edhe i paligjshëm dhe jokushtetues prandaj duhet të ndryshohet e kundërshtohet!